Groepaccommodatie-Guesthouse KRONENBERGERHOF zal u verrassen, wij bieden u de keuze uit een 2-tal eenheden: “DE PEEL” voor max. 12 gasten en “MAAS” voor ca. 30 gasten. Maar beide eenheden kunnen ook samen worden gehuurd!

In “DE PEEL” verblijft u in een royale ontmoetingsruimte met overdekt buitenterras. Men kan slapen in 3 slaapkamers, 1 slaapkamer heeft een eigen douche, toilet en wastafel. Bovendien een badkamer met douche, ligbad, wastafels en een gehandicapten-toilet. In de goed ingerichte keuken kunt u naar hartelust kokkerellen.

“MAAS” heeft een 7-tal slaapkamers, 5 slaapkamers op de begane grond voor maximaal 4 slapers en 2 slaapkamers op de bovenverdieping met resp. maximaal 4 en 6 bedden.
4 Slaapkamers op de begane grond hebben een eigen douche, toilet en wastafel. Verder een centrale badkamer met ligbad, douche en wastafels.

In de ontmoetingsruimte van ca. 75 m2 op de begane grond en een loft van ca. 35m2 kunnen we u op elke gewenste manier onthalen en verwennen. Uiteraard is de bijbehorende keuken volledig ingericht om zelfstandig in maaltijden te voorzien.
Het prachtige, gedeeltelijk, overdekt buitenterras leent zich prima voor een gezellige barbecue!

Het “MAAS” gedeelte heeft een aparte toiletgroep met gescheiden dames- en heren- toilet en een gehandicapten toilet. Met de ontmoetingsruimte van ca. 75m2 een ideale ruimte voor grotere groep bijeenkomsten, zoals een presentatie, een receptie of andere feestelijke gebeurtenis.

Voor gasten die met z’n tweetjes of met twee+ komen hebben we enkele kamers met douche/wc/wastafel met een eigen ingang en kunnen indien gewenst gebruik maken van restaurant Croonenborgh, een perfecte B&B plek.

Voor zakelijk groepen zorgen wij voor presentatie mogelijkheden: Beamer, Scherm, Flip-over, enz. En…….. complete horeca ondersteuning vanuit restaurant Croonenborgh!

Bovenstaande beschrijving van onze toekomstige accommodatie is erg summier en slechts een opsomming van de lokaliteiten en enkele mogelijkheden. Met de inrichting gaan we u verrassen met onze 3-G’s: Gezellig, Gemoedelijk maar vooral Gewoonweg Goed!