Accommodatie

Slaapkamer 1

Deze kamer beschikt over twee heerlijke eenpersoons boxsprings  die aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Daarnaast een eigen douche, toilet en wastafel. Deze kamer heeft bovendien een eigen buitendeur!

Het is mogelijk om in deze kamer een extra bed of stapelbed te plaatsen. Deze kamer is zeer geschikt voor losse verhuur.

Slaapkamer 2

Deze kamer is vergelijkbaar met kamer 1 en beschikt ook over twee heerlijke eenpersoons boxsprings die aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Daarnaast een eigen douche, toilet en wastafel. Deze kamer heeft bovendien een eigen buitendeur!

Het is mogelijk om in deze kamer een extra bed of stapelbed te plaatsen. Deze kamer is zeer geschikt voor losse verhuur.

Slaapkamer 3

Deze kamer beschikt over twee heerlijke eenpersoons boxsprings die ook aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Daarnaast een eigen douche, toilet en wastafel. Het is mogelijk om in deze kamer een extra bed of stapelbed te plaatsen. Deze kamer heeft geen eigen voordeur, maar is wel geschikt voor losse verhuur.

Slaapkamer 4

Deze kamer is vergelijkbaar met kamer 3 en beschikt ook over twee heerlijke eenpersoons boxsprings die ook aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Daarnaast een eigen douche, toilet en wastafel. Het is mogelijk om in deze kamer een extra bed of stapelbed te plaatsen. Deze kamer heeft geen eigen voordeur, maar is wel geschikt voor losse verhuur.

Slaapkamer 6

Dit is een waanzinnige kamer, met vele mogelijkheden, onder de nok van “de Schuur” Deze kamer beschikt over twee heerlijke eenpersoons boxspring bedden die ook aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Daarnaast staan er twee stapelbedden. In de nabije toekomst maken wij onder het schuine dak nog een viertal bedstedes waar de kinderen zeer knus kunnen slapen.

Deze kamer leent zich in een groepsverband zeer goed voor het omdopen tot kinderkamer. De tegenoverliggende kamer 7 zou kunnen dienen als toezicht slaapkamer voor volwassenen.

Een groot gezin of groep vrienden zullen ook zeker verrast zijn door de mooie kamer met vele mogelijkheden die wij graag met u bespreken!

Er is een extra toilet op de bovenverdieping, maar de grote luxe badkamer voorzien van een bad, douche, toilet, wastafels wordt gedeeld met kamer 5 en 7.

Slaapkamer 7

Deze slaapkamer ligt op de bovenverdieping. Deze kamer beschikt over twee heerlijke eenpersoons boxsprings die ook aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Een heerlijke loft kamer met het dak zichtbaar tot in de nok! Op de bovenverdieping bevindt zich tevens een extra toilet.

In deze kamer is het mogelijk om twee extra boxsprings, danwel een extra bed/stapelbed te plaatsen.

Deze kamer is weliswaar minder geschikt voor losse verhuur, maar eventueel wel in combinatie met slaapkamer 6 en eventueel slaapkamer 5. Graag bespreken we de mogelijkheden!

Slaapkamer Nr. 8

Deze kamer beschikt over twee heerlijke eenpersoons boxsprings die ook aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Daarnaast heeft deze kamer een eigen douche, toilet en wastafel. Deze kamer heeft bovendien een eigen buitendeur.

Het is mogelijk om in deze kamer een extra bed te plaatsen. Deze kamer is ook geschikt voor losse verhuur.

Slaapkamer Nr. 9

Ook deze kamer beschikt over twee heerlijke eenpersoons boxsprings  die ook aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Een heerlijk grote en luxe badkamer met douche, ligbad, wastafels en een toilet toegankelijk voor ouderen en gehandicapten. Deze badkamer wordt gedeeld met kamer nr. 10.

Het is mogelijk om in deze kamer een extra bed of stapelbed te plaatsen. Deze kamer is minder geschikt voor losse verhuur.

Slaapkamer 10

Deze kamer bevindt zich op de bovenverdieping, onder de nok van de ‘Schaapsstal’. Ook deze kamer beschikt over twee heerlijke eenpersoons boxsprings die ook aan elkaar gekoppeld kunnen worden.  Hoewel u de luxe badkamer deelt met kamer nr 9 heeft u boven wel de beschikking over een eigen toilet en wastafel.

Het is mogelijk om in deze kamer een extra bed of stapelbed te plaatsen. Deze kamer is minder geschikt voor losse verhuur.

© Copyright - Kronenbergerhof