Slaapkamer 1

Deze kamer beschikt over twee heerlijke eenpersoons boxsprings  die aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Daarnaast een eigen douche, toilet en wastafel. Deze kamer heeft bovendien een eigen buitendeur met een terrasje!

Het is mogelijk om in deze kamer een extra bed of stapelbed te plaatsen. 

Slaapkamer 2

Deze kamer is vergelijkbaar met kamer 1 en beschikt ook over twee heerlijke eenpersoons boxsprings die aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Daarnaast een eigen douche, toilet en wastafel. Deze kamer heeft ook een eigen buitendeur met buitenterrasje!

Het is mogelijk om in deze kamer een extra bed of stapelbed te plaatsen. 

Slaapkamer 3

Deze kamer beschikt over twee heerlijke eenpersoons boxsprings die ook aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Daarnaast een eigen douche, toilet en wastafel. Het is mogelijk om in deze kamer een extra bed of stapelbed te plaatsen. 

Slaapkamer 4

Deze kamer is vergelijkbaar met kamer 3 en beschikt ook over twee heerlijke eenpersoons boxsprings die ook aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Daarnaast een eigen douche, toilet en wastafel. Het is mogelijk om in deze kamer een extra bed of stapelbed te plaatsen. 

Slaapkamer 5

Deze kamer beschikt ook over twee stapelbedden. Ook is het mogelijk om in deze kamer een extra kinderbedje  te plaatsen. Gasten voor deze kamer kunnen gebruik maken van de centrale badkamer met bad, douche en wastafels en de toiletgroep.

Slaapkamer 6

Deze bijzondere kamer, onder de nok van “de Schuur”,  op de 1e verdieping heeft vele mogelijkheden. Een heuse  familie kamer, die beschikt over twee heerlijke eenpersoons boxspring bedden die ook aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Daarnaast staan er twee stapelbedden. Dan is er nog plek genoeg over om nog  enkele bedden bij te plaatsen!  Een kamer voor het hele gezin!

Ook een ideale kamer voor groepen om deze te gebruiken als  kinderkamer. De tegenoverliggende kamer 7 kan  dan eventueel dienen als  slaapkamer voor volwassenen.

Een groot gezin of vrienden groep zullen zeker verrast zijn door deze royale kamer met plenty mogelijkheden!  Er is een extra toilet met wc, urinoir en wastafeltje op deze  bovenverdieping. U kunt ook gebruik maken van de luxe badkamer op de begane grond, voorzien van een bad, douche, toilet en  wastafels. 

Slaapkamer 7

Deze slaapkamer ligt op de 1e verdieping tegenover kamer 6.  De kamer beschikt over vier heerlijke eenpersoons boxsprings die ook aan elkaar gekoppeld kunnen worden.  Een heerlijke loft kamer onder de nok!  Op deze bovenverdieping bevindt zich tevens een extra toilet, urinoir en wastafel. U kunt ook gebruik maken van de luxe badkamer op de begane grond, voorzien van een bad, douche, toilet en  wastafels. 

Deze kamer is zeer geschikt om te combineren met kamer 6.

Slaapkamer Nr. 8

Deze kamer beschikt over twee heerlijke eenpersoons boxsprings die ook aan elkaar gekoppeld kunnen worden en een stapelbed.  Een douche, wastafel en toilet complementeert deze kamer. U heeft bovendien een eigen buitendeur.

Slaapkamer Nr. 9

Ook deze kamer beschikt over twee heerlijke éénpersoons boxsprings en een stapelbed. 

Slaapkamer 10

Deze kamer bevindt zich op de bovenverdieping, onder de nok van de ‘Schaapstal’. Ook deze kamer beschikt over twee heerlijke eenpersoons boxsprings en een stapelbed. U heeft in deze kamer  de beschikking over een eigen toilet, wc, wastafeltje en urinoir.