Slaapkamer 1

Deze kamer beschikt over twee  één-persoons boxsprings  die aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Daarnaast een eigen douche, toilet en wastafel. Deze kamer heeft bovendien een eigen buitendeur. 

 

Slaapkamer 2

Deze kamer is vergelijkbaar met kamer 1 en beschikt ook over twee  één-persoons boxsprings die aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Daarnaast een eigen douche, toilet en wastafel. Deze kamer heeft ook een eigen buitendeur. 

Slaapkamer 3

Deze kamer,  op de begane grond,  beschikt over twee één-persoons boxsprings die ook aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Daarnaast een eigen douche, toilet en wastafel.  

Slaapkamer 4

Deze kamer, op de begane grond,  is vergelijkbaar met kamer 3 en beschikt ook over twee heerlijke één-persoons boxsprings die ook aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Daarnaast een eigen douche, toilet en wastafel. 

Slaapkamer 5

Deze kamer, op de begane grond,  heeft twee stapelbedden, dus 4 slaap plaatsen. Gasten kunnen gebruik maken van de centrale badkamer met ligbad, douche en wastafel.

Slaapkamer 6

Deze bijzondere kamer, onder de nok van “de Schuur”,  op de 1e verdieping heeft vele mogelijkheden. Een heuse  familie kamer, met 4  stuks eenpersoons boxsprings,  die ook aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Bovendien staan er ook twee stapelbedden.  Een kamer voor het hele gezin, met 8 slaap plaatsen.

Een groot gezin of vriendengroep zullen zeker verrast zijn door deze royale kamer.  Er is een extra toilet met urinoir en wastafel op deze  bovenverdieping. U kunt ook gebruik maken van de  badkamer op de begane grond, voorzien van een bad, douche, toilet en  wastafels. 

Slaapkamer 7

Deze slaapkamer ligt op de 1e verdieping tegenover kamer 6.  De kamer beschikt over twee één-persoons boxsprings die ook  gekoppeld kunnen worden en 2 losse bedden.  Op deze bovenverdieping bevindt zich tevens een extra toilet, urinoir en wastafel. U kunt ook gebruik maken van de  badkamer op de begane grond, voorzien van een bad, douche, toilet en  wastafels.