Het is genieten in en rondom Kronenberg!

Attractiepark Toverland

Attractiepark Toverland zijn onze achterburen! U vindt ze aan de Toverlaan in Kronenberg

In Toverland beleven u en uw gezelschap heerlijke dagen vol magie. Loop rond in Porta Laguna, beleef de wereld van Merlijn in Avalon, laat je fantasie tot leven komen in de Magische Vallei.

Maar ook het mythische Ithaka, het Wunderwald en het land van Toos garanderen heerlijk vertier voor iedereen.

In Toverland kunt u bijna het hele jaar terecht. Een all-weather attractie park voor jong en oud!

De Peelbergen

Het complex Equestrian Centre De Peelbergen is de perfecte balans tussen inspanning en ontspanning, zaken doen en gezelligheid. Het is een complex dat zijn gelijke in de paardensportwereld niet kent.

Geen enkel ander manege complex wist zichzelf internationaal zo snel op de kaart te zetten als De Peelbergen, gelegen op een steenworp afstand van Kronenbergerhof.

Wanneer u bij ons overnacht is een bezoek aan De Peelbergen zeker aan te bevelen!

Maar ook de ruiters,  amazones en grooms vinden bij ons een prima accommodatie om tijdens de wedstrijd dagen te overnachten. Ons parkeerterrein is voldoende groot voor  verzorgers wagens  en aanhangers!

Wandelen in de omgeving van Kronenberg

De Brabantse en Limburgse Peel, het Natuurgebied Maasduinen, de Maasplassen. Wandelaars kunnen in en rondom Kronenberg hun hartje ophalen.

Er zijn wandelingen vanaf 2 t/m 60 kilometer voor u beschikbaar. Overnachten in Kronenbergerhof in combinatie met een of meerdere wandelingen in de omgeving is fantastisch.

Voor de lange afstand wandelaars: Maak een tussenstop in Kronenberg en overnacht in ons Guesthouse!

Fietsen in en rondom Kronenberg

Recreatieve fietsers, op een ‘gewone’ fiets of een e-bike, mountainbikers, wielrenners, iedereen die van fietsen houdt, vindt in de nabije omgeving van Kronenberg fietsroutes voor beginnende en ervaren fietsers van alle niveau’s.

Heidelandschappen en bossen wisselen elkaar af. U kunt fietsen door watergebieden, natuurgebieden, nationale parken, of gewoon via de knooppunten in de regio.

U laadt uw fietsen gewoon bij ons op tijdens uw verblijf. En ontdek De Peel!

Mattel Kidsplay! – Sevenum

Kom spelen, bouwen, dansen & rolschaatsen bij Mattel Play! – Sevenum. In minder dan 10 minuten fietst u er naar toe!

Het is de ideale wereld, die het hele jaar door de perfecte situatie schetst om samen te spelen, knutselen en ontdekken. Mattel Play! prikkelt de creativiteit en de verbeelding van kinderen én ouders. Alles is gericht op leren met plezier en het ontwikkelen van de sociale vaardigheden. Komen jullie ook? Want naast huizen, broodjes en kunstwerkjes bouw je bij Mattel Play! ook aan de mooiste herinneringen!

Brandweerman Sam, Bob de Bouwer, Thomas de Stoomlocomotief, Angelina Ballerina, Mega Blocks en Roller Disco! U komt ze allemaal tegen!