Omgeving

Het is genieten in en rondom Kronenberg!

Attractiepark Toverland

Op een steenworp van Kronenbergerhof vindt u aan de Toverlaan in Krnenberg Attractiepark Toverland.

In Toverland beleven u en uw gezelschap heerlijke dagen vol magie. Loop rond in Porta Laguna, beleef de wereld van Merlijn in Avalon, laat je fantasie tot leven komen in de Magische Vallei.

Maar ook het mythische Ithaka, het Wunderwald en het land van Toos garanderen heerlijk vertier voor iedereen.

De Peelbergen

Het complex Equestrian Centre De Peelbergen is de perfecte balans tussen inspanning en ontspanning, zaken doen en gezelligheid. Het is een complex dat zijn gelijke in de paardensportwereld niet kent.

Geen enkel ander Equestrian complex wist zichzelf internationaal zo snel op de kaart te zetten als De Peelbergen, gelegen op een steenworp afstand van Kronenbergerhof.

Wanneer u bij ons overnacht is een bezoek aan de Peelbergen zeker aan te bevelen!

Wandelen in de omgeving van Kronenberg

De Brabantse en Limburgse Peel, het Natuurgebied Maasduinen, de Maasplassen. Wandelaars kunnen in en rondom Kronenberg hun hartje ophalen.

Er zijn wandelingen vanaf 2 t/m 60 kilometer voor u beschikbaar. Overnachten in Kronenbergerhof in combinatie met een of meerdere wandelingen in de omgeving is fantastisch.

U keert gegarandeerd als herboren huiswaarts! Vraag naar onze wandelarrangementen!

Fietsen in en rondom Kronenberg

Recreatieve fietsers, op een ‘gewone’ fiets of een e-bike, mountainbikers, wielrenners, iedereen die van fietsen houdt, vindt in de nabije omgeving van Kronenberg fietsroutes voor beginnende en ervaren fietsers van alle niveau’s.

Heidelandschappen en bossen wisselen elkaar af. U kunt fietsen door watergebieden, natuurgebieden, nationale parken, of gewoon via de knooppunten in de regio.

U laadt uw fietsen gewoon bij ons op tijdens uw verblijf. Er zijn diverse arrangementen beschikbaar. Vraag ernaar!

Genieten met de kinderen en het hele gezin in Irrland!

In IRRLAND, vlakbij Kronenberg mag je eindelijk weer kind zijn: lekker spelen zonder van alles te moeten, dat is Irrland.

Ook in het 20e jaar van Irrland blijven we trouw aan onze filosofie. Actief spelen, leren en jezelf lekker uitleven, een hoge recreatieve waarde en dat in een unieke gezinsvriendelijke omgeving en tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

IRRLAND groeit nog steeds heel sterk en is inmiddels de grootste “boerderij-avonturen-oase” in Europa. Onze 300.000 m2 grote, met palmbomen versierde groene oase zorgt voor een mediterrane vakantiesfeer!

© Copyright - Kronenbergerhof