We kunnen ons levendig voorstellen dat u vragen heeft met betrekking tot uw verblijf in Kronenbergerhof. Onderstaand vindt u interessante nuttige informatie.

Elk verblijf heeft een snel vaatwasmachine met automatische zeepdosering, u hoeft géén vaatwas zeep te verzorgen.

De inrichting van de slaapkamers is op de website beschreven. Hierin kunnen geen veranderingen in worden aangebracht. Vanwege beschadigen aan vloer en wanden wordt ook niet toegestaan dat u zelf de bedden gaat verhuizen, bijplaatsen van baby/kleuterbedjes wordt in overleg verzorgd.

Elk verblijf heeft een druppel filterkoffiemachine, filters zijn aanwezig.  Bovendien ook een Nespresso koffiemachine, voor beide machines moet u wel zelf koffie meebrengen. Snelfiltermaling en Nespresso cups.   

Worden uitsluitend toegestaan als ze bij de  boeking zijn vastgelegd.  Tijdens het verblijf moet men zich houden aan onze huisregels.

Gasten dienen zelf hun hygiëne artikelen te verzorgen, dus ook toilet papier.

Op aanvraag kunt u gebruik maken van onze kinderstoelen.

Inchecken kan vanaf 15.00u. Vroegere incheck is in overleg mogelijk.  Uitchecken vóór 11.00u. Latere uitcheck is in overleg meestal ook mogelijk. Contact hiervoor Frank 06 41974209

Er is geen barbecue aanwezig. Uitsluitend is het gebruik van een  gas-barbecue  toegestaan. We adviseren onze gasten gebruik te maken van A-Z Barbecue service (onze buren!)  www.barbecue.nl  Zij ontzorgen u voor elk barbecue en gourmet evenement.

Vanwege de eisen van onze brandassuradeur kunnen wij géén frituur in en om onze accommodatie toestaan. U verblijft in een monumentale boerderij. Als compensatie kan onze beheerder Frank, vanuit “Restaurant 1466”,  u op aantrekkelijke voorwaarden  van dienst zijn.

Jazeker op onze parkeerplaats vindt u een laadpaal met twee elektrische oplaadpunten.

Neen,  thee-, keuken- en/of vaatdoeken moet u zelf verzorgen, deze zitten ook niet in onze verhuurpakketten bij de bad- en handdoeken.