Wat u kunt verwachten

Groepsaccommodatie – Guesthouse Kronenbergerhof zal u verrassen.  De voormalige boerderij was in de 19e eeuw een verzamelplaats voor schapen deze is onlangs verbouwd tot een moderne accommodatie om gasten te laten verblijven.  Gelegen  in een prachtige omgeving, die voor elke leeftijd veel te bieden heeft.

Wij bieden u de keuze uit  twee naast elkaar gelegen accommodaties: “De Schaapstal” (ca. 12 personen) en “De Schuur” (ca. 24 personen) welke individueel te boeken zijn, maar beide eenheden kunnen ook samen worden gehuurd.  Bovendien  hebben beide accommodaties aanpassingen en voorzieningen voor het verblijf van minder validen gasten.

Ook ons buitengebeuren zal u verrassen; een grote  speelweide met volleybalnet, korfbalpaal en mini-goaltjes. In de zomerdag plaatsen we ook een veilige trampoline.

Gastenverblijf De Schaapstal

In “De Schaapstal” verblijft u in een gastenverblijf met de beschikking over een royale huiskamer met TV en 2 lounge banken en een overdekt buitenterras. Er bevinden zich een drietal slaapkamers en een apart gasten toilet. Een royale badkamer met ligbad, douche, wastafels en een voor mindervalide toegankelijk toilet en wastafel. Het verblijf beschikt over een keuken welke van alle gemakken is voorzien, inductie kookplaat, combi-magnetron oven, diepvries en koelingen. Hier kunt u naar hartenlust koken. Een professionele 3-minuten vaatwasmachine maken uw verblijf wel heel comfortabel.

Het  overdekt buitenterras leent zich prima voor een gezellige barbecue avond.  Ook kunt u gebruik maken van onze speelweide met volleybalnet, korfbalpaal en mini- goaltjes en in de zomerdag van een veilige trampoline.

Lectuur,  gezelschapspelen, een sjoelbak en een dartbord staan tot uw beschikking.

Deze accommodatie is geschikt voor ca. 12 personen.  We kunnen op aanvraag ook nog een kinderbedje bijplaatsen.

Gastenverblijf De Schuur

“De Schuur” is een gastenverblijf met een zeer royale woon-verblijfskamer met TV, lounge fauteuils, enkele staantafels met krukken,  grote eettafels en een complete muziekinstallatie met Bose-geluidsboxen.  De  entresol is ideaal als speel-of relax ruimte.  U vindt er o.a. een sjoelbak,  dartbord, een pokertafel en een mini voetbal/snooker/tafeltennisspel. De openslaande deuren brengt u via het overdekt terras naar de speelweide met een volleybalnet, de mini goaltjes en korfbalpaal. In de zomerdag plaatsen we hier ook een veilige trampoline.  Het verblijf biedt een fraai  boslandschap uitzicht. De Schuur beschikt over een 7-tal slaapkamers, 5 slaapkamers op de begane grond en de bovenverdieping beschikt naast een reguliere slaapkamer ook over een grote familie slaapkamer met talloze mogelijkheden.

De keuken is van alle gemakken is voorzien, hier kunt u naar hartenlust koken! Een inductie kookplaat, heteluchtoven en magnetron.  Voldoende koelingen en een diepvries. Een professionele 3-minuten vaatwasmachine maken uw verblijf wel heel comfortabel.

Het  grote overdekt buitenterras leent zich prima voor een gezellige barbecue avond.

“De Schuur” heeft tevens een aparte toiletgroep met een gescheiden dames- en herentoilet,  een gehandicapten toilet en een baby console. Met de ontmoetingsruimte van ca. 75m2 met entresol van ca. 40 m2 bieden wij u een ideale ruimte voor een ontspannen verblijf, zakelijke bijeenkomsten, expositie, receptie of een andere feestelijke gebeurtenis.

Wilt u een beamer gebruiken? Organiseert u een karaoke sessie?  We regelen het voor u.

Het slaapgedeelte van dit  gastenverblijf is  geschikt tot ca. 24 personen.  Kinderbedjes hebben we op aanvraag beschikbaar.

Electrisch laden

Nieuw:

Vanaf heden kunt u gebruik maken van 2 laadpunten voor elektrische auto’s,

Tegelijkertijd met de renovatie van onze parking hebben we 2 laadpunten gerealiseerd.