Wat kunt u verwachten?

Wat kunt u verwachten?

Groepsaccommodatie – Guesthouse Kronenbergerhof zal u verrassen. De voormalige “schuur” een 19e -eeuwse schaapsstal is verbouwd tot een prachtig verblijf. Gelegen tegenover restaurant Croonenborgh in een prachtige omgeving, die voor elke leeftijd veel te bieden heeft!

Wij bieden u de keuze uit  twee type verblijven: “schaapsstal” en “De Schuur” deze zijn individueel te boeken maar beide eenheden kunnen ook samen worden gehuurd!

Ook zijn er mogelijkheden tot het huren van een losse 2-4 persoonskamer. Deze kamers beschikken over een eigen entree, een privé douche/wc en wastafel

Ons restaurant Croonenborgh kan voorzien in veel heerlijkheden en gezelligheid! www.croonenborgh.nl

Gastenverblijf De Schaapsstal

In “De Schaapsstal” verblijft u in een gastenverblijf met de beschikking over een royale huiskamer en een heerlijk overdekt buitenterras. Er bevinden zich een drietal slaapkamers en een gasten toilet. Een royale badkamer met ligbad, douche, wastafels en een voor invalide toegankelijk toilet. Het verblijf beschikt over een keuken welke van alle gemakken is voorzien, hier kunt u naar hartenlust koken. Een professionele 3-minuten vaatwasmachine maken uw verblijf wel heel comfortabel!

Deze ruimte is geschikt voor maximaal 10 personen.

Gastenverblijf De Schuur

“De Schuur” is een gastenverblijf met een waanzinnige en zeer royale woonkamer met een vide en een schuifpui naar een heerlijk overdekt terras met uitzicht op de tuin en het mooie landschap. Dit verblijf beschikt over een 7-tal slaapkamers, 5 slaapkamers op de begane grond en de bovenverdieping beschikt naast een reguliere slaapkamer ook over een grote slaapkamer met talloze mogelijkheden!

Het verblijf beschikt  over een keuken welke van alle gemakken is voorzien, hier kunt u naar hartenlust koken! Een professionele 3-minuten vaatwasmachine maken uw verblijf wel heel comfortabel!

Het prachtige, gedeeltelijk, overdekt buitenterras leent zich prima voor een gezellige barbecue!

“De Schuur” heeft tevens een aparte toiletgroep met gescheiden dames- en heren- toilet en een gehandicapten toilet. Met de ontmoetingsruimte van ca. 75m2 met entresol van 40 m2 heeft u een ideale ruimte voor een ontspannen verblijf, zakelijke bijeenkomsten, expositie, receptie of andere feestelijke gebeurtenis.

Dit gastenverblijf is ideaal geschikt voor maximaal 24 personen.

© Copyright - Kronenbergerhof